Vraag een persoonlijk

en vrijblijvend gesprek aan en ontdek

jouw eerste stap naar zakelijk succes!

Welke doorbraak wil jij met jouw bedrijf?

Strategiesessie

Plan een gratis strategie sessie

 

Wij hebben de oplossing voor jou. Het Business Boost traject.

Maar twijfel je? Weet je nog niet zeker of het wat voor jou is? Plan dan een Strategie sessie en Marjan gaat persoonlijk met je mee denken.

Na deze sessie ben je in staat om...

  • Stappen te nemen om je bedrijf te laten groeien.
  • Het pad helder te zien.
  • Groeikansen te spotten voor je succes.

 

Wat zou jij doen...

als alles loopt zoals jij wilt en jij het succes van je bedrijf bepaalt?!

Tijdens onze strategiesessie:

  • Neem ik je mee in 3 belangrijke succesfactoren van een (commercieel) succesvol bedrijf.
  • Leer je hoe jij je omzet kunt vergroten.
  • Vertel ik jou de eerste stap die je na de sessie kunt zetten om de eerste omzet te realiseren!

Kom in actie en realiseer je doelen!

Plan jouw gratis strategie sessie

Kortom: zit jij vol plannen en ideeën voor je bedrijf, maar merk je dat je het lastig vindt om de juiste stappen te zetten en heb je behoefte om daar eens met iemand over te sparren? Wil jij concrete tips en adviezen toegepast op jouw specifieke situatie?!

Tijdens een business boost strategie sessie onderzoeken we waar de groeikansen voor jou en je bedrijf liggen. Zodat jij kunt toewerken naar commercieel succes.

 

Maak nu een afspraak voor een gratis strategie sessie van 30 minuten en ontvang direct praktische tips en adviezen. De gesprekken vinden plaats via Zoom! Ik stuur je een mail met de juiste link naar de Zoom-Sessie. Dus wees gerust, de link komt vanzelf naar je toe. Check je mailbox of als het daar niet binnenkomt de spambox!

Claim je plek!

 

Ellen Oosting - review Gelukfabriek

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

Ellen Oosting - ellenoosting.nl

Listbeth Blitz - Review Gelukfabriek

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken. Dankjewel Marjan!

– Liseth Blitz – blitzontwerpt.nl

Sylvana - review Gelukfabriek

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

– Sylvana Schouten van Galen – bysylvana.nl

Scroll naar boven