Stop met onnodig
hard werken

Laat mij jou helpen, zodat jij weer kunt ondernemen en doen waar je goed in bent.

Let's go!

Kickstart je business
Tijdens dit Business Boost traject bepalen we samen welke ijzersterke strategie het beste bij jou past om dit keer écht door te groeien. We gaan ervoor zorgen dat jouw bedrijf een flinke boost krijgt en je er weer vol goede moed tegenaan kan. 1 volledig traject en de focus op jou!

Voorafgaand aan de Business Boost zal ik je een vragenlijst opsturen en krijg je toegang tot de online Business Boost training. Jij kunt dan zelf al stappen zetten en zorgen voor een goede voorbereiding zodat ik vooraf al inzicht heb in jouw bedrijf en ideeën.

We gaan aan de slag met een actieplan aansluitend op jouw ideale klant. We gaan uitzoeken wat precies bij jouw past en hoe jij kunt gaan groeien.

Na de Business Boost weet je:

  • Wie jouw ideale klant is en wat zijn/haar behoeften zijn
  • Hoe je jouw ideeën om zet naar een business concept
  • Welke diensten en verdienmodellen je kunt inzetten
  • Welke marketingacties er nodig zijn
  • Hoe je de juiste focus krijgt en houdt
  • Hoe je de juiste klanten trekt en omzet gaat draaien
  • Wat jou onderscheid van je collega’s

 

OFTEWEL: je kunt aan de slag met jouw eigen bedrijfsstrategie!

W

Natuurlijk laat ik je na de boost niet gaan:

Je hebt natuurlijk nog toegang tot de online academie met alle informatie, formats en expert sessies. Je houdt toegang de online Facebook groep waar je al vragen kunt stellen en successen mag delen. Je komt in een speciale appgroep om jouw zichtbaarheid te vergroten.

We plannen na onze laatste live-sessie 3 gesprekken van 30 minuten waarin we de stappen bespreken die je gezet hebt en een actieplan maken voor de komende maanden.

En tot slot, ik ben die 3 maanden nog volledig tot jouw beschikking voor business coaching.

Ontwerp zonder titel-12

Herontdek de vrijheid die je ooit motiveerde om de sprong te wagen als ondernemer.

Het resultaat:

We gaan werken aan een nieuwe realiteit voor jou en jouw bedrijf. We ontwikkelen een strategisch plan op maat dat leidt naar het realiseren van dromen en behalen van concrete doelstellingen. Er ontstaat tijd en ruimte om vooruit te kijken en horizon weer te verkennen.

Laten we samen de handen uit de mouwen steken en jouw bedrijf en leven naar een hoger niveau tillen. Stap voor stap groeien en ontwikkelen in een wereld vol kansen en potentieel.

Samen zetten we koers naar een toekomst waarin jouw bedrijf floreert en jij de vrijheid ervaart om te creëren, te innoveren en te genieten van het succes dat je meer dan verdiend hebt. Bereid je voor op een reis vol groei, voldoening en overwinningen die jouw ondernemersdromen nog mooier maken.

Ik sta naast je, klaar om je te begeleiden op het pad van succes. Geen wollige taal of vage beloftes, maar concrete stappen en praktische ondersteuning. Samen gaan we vooruit, met beide voeten stevig op de grond, om tastbare resultaten te behalen en jouw doelen te verwezenlijken.

Go for it!

Resultaat

Ben jij een succesvolle ondernemer met een bewezen staat van dienst?Draait jouw bedrijf goed, maar knaagt er iets van binnen? Voel je dat er nog zoveel meer winst te behalen valt, maar kom je er simpelweg niet aan toe?
Verlang je naar een leven van vrijheid, waarin je niet langer gevangen zit in het eindeloze dagelijkse werk en eindelijk tijd hebt om vooruit te kijken en te ontdekken wat er nog meer mogelijk is?

Resultaat

Ben jij een succesvolle ondernemer met een bewezen staat van dienst?Draait jouw bedrijf goed, maar knaagt er iets van binnen? Voel je dat er nog zoveel meer winst te behalen valt, maar kom je er simpelweg niet aan toe?

Verlang je naar een leven van vrijheid, waarin je niet langer gevangen zit in het eindeloze dagelijkse werk en eindelijk tijd hebt om vooruit te kijken en te ontdekken wat er nog meer mogelijk is?

strateeg /resultaat /gevoelsmens /groei /handvat /concreet /kennis /lijnen /spiritueel /spreker /no-nonsense

Businesscoach & Strateeg-3

Strategische groei

Samen ontwikkelen we een doordachte strategie die gericht is op het ontgrendelen van groeipotentieel, en het behalen van maximale resultaten voor jouw bedrijf.

Businesscoach & Strateeg-2

Blinde vlekken identificeren

Ik zie direct waar jouw bedrijf mogelijkheden laat liggen en help je om deze blinde vlekken te ontdekken. Zo kun je optimaal profiteren van nieuwe kansen.

Businesscoach & Strateeg-4

Implementatie en uitvoering

Ik begeleid niet alleen bij het ontwikkelen van een strategie, maar zorg er ook voor dat deze wordt uitgevoerd door, zodat je de gewenste groei realiseert.

Ontwerp zonder titel-9

Je wilt het graag
samen doen

Als ervaren businesscoach begrijp ik jouw situatie als geen ander. Ik help ondernemers, zoals jij, om de grenzen van hun bedrijf te doorbreken en te streven naar ongekende groei. Samen gaan we op ontdekkingsreis, waarbij ik de blinde vlekken in jouw bedrijf blootleg en de verborgen kansen en mogelijkheden onthul. Als jouw steun en toeverlaat help ik je bij het ontwikkelen en implementeren van een strategie die perfect aansluit bij jouw groeidoelen. De strategie kom tdaadwerkelijk tot leven, gedragen door de juiste mensen.

2

"Laat jouw bedrijf groeien, bevrijd jezelf van beperkingen en bouw aan een succesverhaal dat inspireert en impact maakt."

Marjan als spreekster

Een totaal nieuwe realiteit voor jou en jouw bedrijf. Je zult de vrijheid ervaren waar je al zo lang naar verlangt. Je zit niet langer vast in de dagelijkse beslommeringen, maar vanuit een strategisch plan naar doelstellingen werkt.

Stop met onnodig
hard werken

Laat mij jou helpen, zodat jij weer kunt ondernemen en doen waar je goed in bent.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.
Scroll naar boven