Maak van jouw bedrijf een succesvol en winstgevend bedrijf

Boost je bedrijf naar succes met ons Online Business Boost Traject! Ontwikkel een effectief businessplan, bouw je merk op en leer hoe je klanten aantrekt en je omzet vergroot. Leer daarnaast hoe je je financiën op orde krijgt, een sterke gemeenschap opbouwt en jezelf onderscheidt van je concurrenten.

Online Business Boost Training

Twijfels en onzekerheden..

Wil jij als startende ondernemer meer uit je bedrijf halen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Voel je je overweldigd door de hoeveelheid werk die bij het opzetten van een bedrijf komt kijken? Maak je je zorgen over de hoge kosten van ondernemerschap?

We kennen allemaal deze gevoelens. Maar weet je wat? Je bent niet de enige! Veel startende ondernemers voelen zich op deze manier. Het goede nieuws is dat er een oplossing is: het BUSINESS BOOST TRAJECT.

Met ons BUSINESS BOOST TRAJECT helpen we jou om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen. Je krijgt de tools en begeleiding die je nodig hebt om meer uit je bedrijf te halen en je doelen te bereiken. Ons programma is ontworpen door ervaren ondernemers en experts op het gebied van ondernemerschap, zodat je de beste begeleiding en ondersteuning krijgt.

 

Dit online business programma is een leuke en doeltreffende training waarin we gaan werken aan JOUW ijzersterke Businessstrategie.

Leer hoe je een effectief businessplan opstelt en ontdek hoe je je merk opbouwt en je boodschap effectief communiceert om klanten aan te trekken en je omzet te verhogen. Leer hoe je je financiën op orde krijgt en hoe je de winstgevendheid van je bedrijf kunt vergroten. Ontdek hoe je een sterke en betrokken gemeenschap kunt opbouwen rondom je merk, wat kan helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van de loyaliteit van bestaande klanten.

Ons programma is niet alleen effectief, maar ook betaalbaar. Wij begrijpen dat je als startende ondernemer nog niet over een groot budget beschikt en daarom hebben we ons programma zo ontworpen dat het voor iedereen betaalbaar is.

Dus waar wacht je nog op? Investeer in jezelf en in jouw bedrijf met ons BUSINESS BOOST TRAJECT. Laat ons je helpen om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen en succesvol te worden als ondernemer!

Voordelen van de Academy - Gelukfabriek

Online training: dus werken aan je bedrijf waar en wanneer je wilt! 

Dit online business programma is een leuke en doeltreffende training waarin we gaan werken aan JOUW ijzersterke Businessstrategie. Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep, maar kan het programma gewoon in je eigen tijd doorlopen! In deze Facebookgroep voorzien we je van steun en support. Hier stel jij je vragen en krijg je antwoorden van ons.

Online Business Boost Traject

Wacht niet langer en geef jezelf en jouw bedrijf een boost met ons programma!

Na de Online Business Boost Training weet je:

 • Hoe je een effectief businessplan opstelt
 • Hoe je je merk opbouwt en je boodschap effectief communiceert om klanten aan te trekken en je omzet te verhogen
 • Hoe je je financiën op orde krijgt en hoe je de winstgevendheid van je bedrijf kunt vergroten
 • Hoe je een sterke en betrokken gemeenschap kunt opbouwen rondom je merk, wat kan helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van de loyaliteit van bestaande klanten
 • Inzicht krijgen in jezelf en jouw bedrijf: hoe wil jij precies in het leven staan?
 • Ontdekken waar jij nu écht gelukkig van wordt en hoe jij dat kunt omzetten naar een succesvolle en ijzersterkte business
 • Jouw ideeën omzetten naar een business concept
 • Verschillende diensten en verdienmodellen inzetten
 • De juiste focus verkrijgen en behouden
 • De juiste klanten aantrekken en omzet realiseren
 • Inzicht krijgen in wat jou onderscheidt van je collega's

Kortom, het Business Boost Traject biedt een totaalpakket aan tools, strategieën en inzichten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen en succesvol te worden als ondernemer.

Je kunt op elk moment instappen in deze gave training. Ik ga geen druk op je leggen of schaarste creëren. Jij bepaalt wanneer jij er klaar voor bent om stappen te zetten in jouw bedrijf!

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Waar wacht je op?

Klinkt fantastisch toch? Dat vinden alle vrouwen die jou voorgingen ook! Allemaal staan ze nu gelukkiger in het leven en kiezen ze écht voor zichzelf. En raad eens? Ook hun bedrijven hebben daarvan geprofiteerd. Meer focus en rust, meer klanten, meer omzet, eindelijk een fatsoenlijk salaris en winst!

Om jou extra begeleiding te geven heb ik een aantal startdata per jaar. Je begint met een groep gelijkgestemde onderneemsters en krijgt toegang tot een besloten Facebook groep. We beginnen op 1 moment, maar je kunt dit natuurlijk gewoon in je eigen tempo doen. Na aanmelding blijven jouw inloggegevens altijd geldig, dus kun je alles altijd nog een keer terugkijken!

Startdatum: wanneer jij er klaar voor bent!

Jij bepaalt zelf wanneer jij serieus wilt werken aan een succesvol en winstgevend bedrijf.

Ellen Oosting - review Gelukfabriek

Ik ben zo blij dat ik naar de business boost ben gekomen. Ik heb in 1 dag zoveel geleerd over mijzelf en mijn bedrijf. Je hebt mij geleerd om te geloven in jezelf en vooral dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast heb jij naar boven gehaald wat ik diep van binnen al een tijdje wilde gaan uitspreken/doen. Dankzij jouw coaching weet ik welke stappen ik mag gaan nemen en kom ik werkelijk tot actie. Dank je wel voor je betrokkenheid, kennis en enthousiasme!

Ellen Oosting - ellenoosting.nl

Listbeth Blitz - Review Gelukfabriek

Wat heb ik een fijne, gezellige en leerzame Business Boost dag gehad met Marjan! Een dag met persoonlijke aandacht, goede tips, een mooi plan en een lieve dame als contact erbij! Al ruim 7 jaar werk ik met veel plezier in en aan mijn bedrijf, en nu kwam er weer zo een moment, dat ik toe was aan groei en focus. Ik ben mij er weer meer van bewust wat ik waard ben op creatief gebied voor mijn klanten, én ik heb een goede hulp en draaiboek voor die stap die ik graag wil maken. Dankjewel Marjan!

– Liseth Blitz – blitzontwerpt.nl

Sylvana - review Gelukfabriek

De Business Boost, een geweldige dag, op een inspirerende locatie, heeft ervoor gezorgd dat ik nu de volgende stappen kan gaan zetten in het ondernemerschap. Ik heb nu duidelijkheid, focus, een haalbaar plan en vooral het vertrouwen dat IK het kan!

Dank je wel voor jouw steun, Marjan!

– Sylvana Schouten van Galen – bysylvana.nl

voorkom dat je prijs een dealbreaker wordt

Business Boost Academie: Online training Boost jouw Bedrijf

Jij krijgt toegang tot de online Academy en kan direct aan de slag!


Nu € 799,00

Twijfel je nog?!

Plan een gratis strategie sessie

Lijkt het je tof om samen met mij aan de slag te gaan, maar twijfel je nog of dit het wel echt voor je is? Dat begrijp ik helemaal! Daarom bied ik je aan om gratis en vrijblijvend kennis met mij te maken. Op die manier kunnen we beide ontdekken of we een match zijn en samen kunnen gaan knallen met jouw bedrijfsstrategie.

Tijdens dit gesprek maken we dus kennis met elkaar en:

 • Gaan we kijken waar je nu staat als ondernemer en met je bedrijf
 • We gaan bepalen waar je naar toe wilt
 • Waar je nu tegenaan loopt
 • Welke stappen je nu in de juiste richting kan nemen
 • Je kan direct aan de slag met een aantal praktische tips en concrete adviezen!

Maak nu een afspraak voor een gratis strategie sessie van 30 minuten.

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

 

Staat je vraag er hieronder niet bij? Laat het me weten!

Invalid Email
Invalid Number
Gelukfabriek FAQ
Scroll naar boven